Lichtwerker

Moeder Aarde, onze wereld, ondergaat veel veranderingen. Onze planeet maakt een overgang van de 3e naar de 5e dimensie en nog verder. Dit zijn energetische trillingen die een grote impact hebben, niet enkel op onze planeet zelf maar ook op alle levende wezens, en dus ook op ons… de mens.

We zien het dagelijks rondom ons gebeuren : onrust en oorlogen, politieke spelletjes, intense natuurverschijnselen, angst en onzekerheid,…

Een Lichtwerker is een oude, ervaren ziel die gereïncarneerd is als mens op Moeder Aarde om haar en de mens te helpen bij deze grote bewustzijnsverandering. Zij helpt de mensen bewust worden zodat ze vanuit hun hart leven, in harmonie met zichzelf, elkaar, de natuur en de aarde.

Ben jij een lichtwerker ?

Misschien heb je al een hele tijd het gevoel dat er meer is, dat je hier bent met een reden, een taak. Je voelt je niet beter maar toch anders dan de anderen… een buitenbeentje.

Je ziet wat er in de wereld en rondom je gebeurt en je hebt de grote behoefte om anderen te helpen, moed te geven… uit compassie en empathie, zonder oordeel, zonder ego.

Wil je op zoek gaan naar die reden ? Jouw levenspad ?

Wil je jezelf beter leren begrijpen, ontdekken waarom je je zo voelt ?

Wil je weten hoe jij, op jouw unieke manier, een steentje kan bijdragen aan deze wereld … licht kan brengen ?

Dan is deze workshop de perfecte plek voor jou…

Welkom ...